Menu
Váš košík

Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl

Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
-8 %
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
Weider Krea-Genic+PTK, 208 kapsúl
 - LEGENDA SA VRACIA - pred objednaj u nás, tovar je už na ceste z výroby


WEIDER KREA-GENIC+PTK, 208 KAPSÚL
Funkčná svalová hmota bez zbytočného zavodnenia. Nová generácia kreatínu s vylepšeným transportným systémom! Najnovšia patentovaná technológia zaručuje 100%-nú čistotu bez akýchkoľvek neúčinných súčastí.

Hmotnosť300 g
Počet dávok52
Počet dávok v balení52
DávkovanieJednu dávku /4 kapsule/ 30 minút pred tréningom, v netréningový deň v rovnakom čase
Forma produktuKapsule
Priemer. vstrebateľnosť (%)98
Hlavný účinokZvýšenie sily

Weider Krea-Genic + PTK, 208 kps
Nová generácia kreatínu s vylepšeným transportným systémom! Najnovšia patentovaná technológia zaručuje 100%-nú čistotu bez akýchkoľvek neúčinných súčastí. 


DOUBLE BUFFERED CREATINE je zatiaľ najvyššia a najstabilnejšia forma kreatínu na trhu. Ideálny prípravok na zlepšenie krátkodobého intenzívneho výkonu, prírastku svalovej hmoty a zvýšenie sily. Krea-Genic umožňuje veľmi účinnú suplementáciu kreatínom - funguje bez nasycovacej fázy, pričom sa nemení na neúčinný kreatinín. Prípravok potláča tvorbu kyseliny mliečnej a nezavodňuje!


DÁVKOVANIE Krea-genicu
Jednu dávku /4 kapsule/ 30 minút pred tréningom, v netréningový deň v rovnakom čase alebo večer, po mesačnom cykle odporúčame aspoň 2-týždňovú pauzu.

Weider Krea-Genic + PTK obsahuje DOUBLE BUFFERED CREATINE, zatiaľ najvyššiu a najstabilnejšiu formu kreatínu na trhu. Nemusíte sa báť neúčinnosti tohto kreatínu, lebo za ním stojí toho času najúspešnejšia a najstabilnejšia firma v Európe s 70-ročnou tradíciou (AlzChem).

Je to kapsulová forma čiže nepotrebujete žiadne odmerky alebo poháre, v ktorých by ste museli prípravok rozmiešať. 

KREA-GENIC® – ĎALŠIA GENERÁCIA VÝVOJA KREATÍNU
VIAC SILY - VIAC OBJEMU - VIAC KVALITY
Každý zanietený športovec pozná kreatín monohydrát. V roku 2004 prišiel na trh kreatín monohydrát s jedným zaistením - Kre-Alkalyn - zabezpečením proti zničeniu kreatínu žalúdočnými kyselinami v kyslom prostedí s pH pod 2. 

VÝVOJ KREATÍNU - rok 2004
Kreatín monohydrát s jednou ochranou – tiež známy ako chránený alebo alkalický kreatín - Kre-Alkalyn 

A = Stačí menšia dávka, pretože v žalúdku pomáha ochrana proti pH
B = Žalúdočná HCl pôsobí na kreatín iba v obmedzenom rozsahu, pretože je chránený.
C = Počas prepravy v krvi je kreatín poškodzovaný, pretože jeho ochrana proti kyseline sa spotrebovala v žalúdku.
D = Výsledkom je, že do svalových buniek sa dostáva menej kreatínu.
VÝVOJ KREATÍNU - rok 2007
Objavuje sa nová generácia KREA-GENIC® - dvojitá ochrana: stabilný v žalúdku a stabilný aj v krvnej plazme! 

A = Kombinuje účinok kreatínu s efektom napumpovania, zväčšovača objemu svalovej bunky.
B = Žalúdočná kyselina nemôže napadnút Krea-Genic, pretože obsahuje dve ochrany proti kyseline.
C = Počas prenosu krvou účinkuje druhá ochrana, aby KG zostal stabilný pre sval.
D = Krea-Genic prichádza do svalových buniek nepoškodený a s plným účinkom.

SATELITNÉ BUNKY
Kreatín zvyšuje rast satelitných buniek. Čo znamená označenie satelitné bunky? V roku 1961 ich identifikovali ako kmeňové bunky kostrových svalov. Podieľajú sa na 

oprave poškodených svalových vlákien (myofibrily)
zväčšovaní objemu svalových vlákien
rozmnožovaní počtu svalových vlákien

Satelitné bunky sú predchodcami nových svalových vlákien. Ďalšie funkcie: 

Udržiavanie cytoplazmatickej hydratácie = bunkovej tekutiny.
Cytoplazma je pomocou membrán rozdelená na mnoho rozličných organel, umožňujúcich priebeh metabolických procesov na obmedzenom priestore. Bunková kostra slúži ako podporná konštrukcia a transportné médium všetkých látok a živín. 

Tvorba nukleotidov = zdroj energie svalov.
Satelitné bunky sú umiestnené medzi sarkomérou a M a Z membránami. Sarkoméra = minimálna funkčná jednotka svalového vlákna a tým aj svalu. Tu sa vytvárajú nové svalové vlákna. 

Kreatín zvyšuje aktivitu satelitných buniek. Výsledkom je väčší rast svalov, ale len v kombinácii s intenzívnym tréningom. 

Vo vnútri ľudského tela sú za rast a údržbu svalov, okrem iných, zodpovedné takzvané satelitné bunky. Len si predstav armádu chlapov zodpovedných za opravy a čistenie (satelitné bunky) rozmiestnených medzi jednotlivými svalovými vláknami v tvojich svaloch. 

Pokiaľ sedíš na pohovke tvoja armáda vedie v kasárňach pohodlný život a – presne tak ako ty – je v stave pokoja. Jej jediná úloha počas tohto času je udržiavať infraštruktúru (tvoje svaly), podobne ako upratovanie tvojho bytu. 

Ale ak na druhej strane vykonávaš fyzickú prácu ako je cvičenie alebo len mierny kondičný tréning, tvoja armáda sa aktivuje. Príčina zvýšenej aktivity tvojej servisnej a upratovacej armády je chaos spôsobený záťažou (v skutočnosti mikroskopicky malými zraneniami) v tvojom svale. Preto sa armáda satelitných buniek rozdeľuje na roty. Prvá rota sa vracia do kasárne (stav odpočinku) na udržiavanie základnej infraštruktúry. Druhá rota naopak upratuje neporiadok spôsobený záťažou: opravuje poškodené svalové vlákna (regenerácia) a pripravuje na budúcu záťaž (rast svalu, tiež nazývaný hypertrofia)! 

Experimenty na zvieratách dokázali, že počet svalových vlákien sa môže zvýšiť (hyperplázia). 

V skutočnosti ty velíš svojej armáde satelitných buniek! Pravidelný silový a kondičný tréning pripraví tvoju armádu do boja!
VIiac sily s kreatínom, ešte viac s Krea-Genicom. Skúsení kulturisti vedia: svalová hmota rastie proporcionálne so silou. Mnoho kulturistov môže tvrdiť, že sila nie je dôležitá, pretože na pódiu ju aj tak nikto nevidí. To je takmer správne. Určite nie je podstatné porovnávať sa s inými kulturistami, čo sa týka sily. Tvoje rozmery sú tvoja sila. Ak tvoj tréningový partner zdvíha 180 kg zatiaľ čo ty zvládneš iba 140 kg, môže to byť preto, že tvoj partner má jednoducho lepšiu páku. Ale čím si silnejší, tým viac môžeš simulovat rast vo svojich svaloch. Nakoniec, maximálny rast je to, čo sa počíta. KREA-GENIC® pomáha dosiahnuť väčšie svalstvo a väčšiu silu. Je možný nárast sily až o 30 %. Fázy regenerácie medzi sériami sa skracujú. Je tak možný krátky a intenzívny objemový tréning. 

ZAPAMÄTAJ SI
Nedostatok intenzity sa nedá nahradit väčším objemom tréningu. To znamená, že rast sa nedosahuje veľkým počtom sérií, ale pomocou niekoľkých, ale intenzívne zaťažujúcich sérií. 

DÁVKOVANIE
Už nepotrebuješ extrémne veľké dávky ako to bývalo bežné v 90-tych rokoch. "Vedľajšie účinky" bývali hnačka a zaliaty vzhľad. Krea-Genic je vstrebávaný bez strát a ukladaný vo svaloch. Stačia 3 g denne. V tréningové dni 4 kapsule pred tréningom s vodou alebo džúsom. V dňoch bez tréningu 2 kapsule ráno a ďalšie 2 kapsuly neskoro večer, napríklad spolu s proteínovým koktailom. 

POKROK VO VÝVOJI - PTK absorbčný posilňovač (booster) je tu
Použitím transportného mechanizmu závislého na sodíku je možné rýchlejšie vstrebávanie. Molekula potrebuje dve molekuly sodíka na zvýšenie "rýchlosti natlačenia" kreatínu do bunky o 50 %. Krea-Genic obsahuje optimálnu hodnotu sodíka viazaného na kreatín. Táto hodnota "tlačí" kreatín do svalovej bunky prirodzeným spôsobom. Výsledkom je väčšie napumpovanie a napnutie bunky, aj bez cukrov. 

Súťažní kulturisti poznajú nasledujúcu situáciu cukrovania pred súťažov, čo je obtiažne trafiť na presnú hodinu: často sú plnší a žilnatejší deň po sútaži ako priamo počas veľkého dňa. Dôvodom je požitie nekvalitnej stravy (junk food) s množstvom kvapalín po súťaži. Sodík tlačí vodu a cukor do svalov. Krea-Genic pomáha v hydratovaní a docielení plnosti, no nepotrebujete k tomu cukry. 

S Krea-genicom vyzeráte žilnatejšie a hustejšie
ATP = adenozíntrifosfát udržuje telesné zásoby energie. Na každý pohyb potrebuje telo ATP. V prípade potreby energie sa premieňa na ADP = adenozíndifosfát. Odštiepený fosfor vytvára energiu. 

CK = kreatínkináza. Enzým zúčastnený na dodávaní energie.
PCr = fosforkreatín = dočasné uloženie energie, ak sa spotrebuje ATP.
Crn = kreatinín = produkt rozpadu kreatínu. V KG iba zanedbateľné množstvá.
Transport kreatínu z krvi do svalov
Krea-Genic je optimálne vstrebávaný. Pri dodaní 3 g sa iba jeho veľmi malá časť mení na kreatinín (Crn). Na druhej strane, 33 % "bežného" kreatínu sa mení na kreatinín. 

DVOJITÁ OCHRANA
Na rozdiel od bežných verzií, Krea-Genic je chránený dvoma vrstvami pre väčšiu stabilitu a rýchlejšie výsledky. 


VÝŽIVOVÉ ÚDAJE            
 na 100 g      | na 1 dávku (4 kps=5,2g)Krea-Genic                        
 76 920 mg    |  4 000 mg z t. kreatín monohydrát     
72 305 mg |  3 760 mg z t. kreatín                           
 63 613 mg |  3 308 mgkyselina Algínová (PTK )     
 1 019 mg  |       53 mg


Zloženie KREA-GENIC+PTK
Krea-genic (Kreatín monohydrát, regulátor kyslosti: uhličitan sodný), želatína, protihrudkujúce látky: E551, E470b; PTK (Vždyzelené riasy-prášok, kyselina algínová), Farbivá: E124, E110, E171, E172. E124 a E110: Môžu mať nepriaznivý vplyv na na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať stopy vajec, lepku, arašidov a iných orechov.

Krea-Genic = produkt najvyššej kvality
Dihydrotriazín (DHT)

Dihydrotriazín: je surovina na výrobu farieb a pesticídov. Je to zlúčenina s nešpecifikovanými toxikologickými vlastnosťami. Zlúčenina nie je vlastná ľudskému telu a môže mať naň škodlivé účinky. Kým v bežných produktoch kreatín monohydrátu sa môže nachádzať do množstva 10 ‰, v prípade Krea-Genicu nie sú žiadne nálezy. Kreatinín: Kreatinín je prirodzený produkt rozpadu kreatínu. Vytvára sa z kreatínu spontánnou neenzymatickou cyklizáciou pri úbytku vody a je vylučovaný obličkami. V prípade už existujúcich problémov môže spôsobiť poškodenie funkcie obličiek. Množstvo kreatinínu v originálnom produkte by preto malo byť čo najnižšie. Kým v bežných produktoch Creatin Monohydrate je množstvo kreatitnínu do 300 ‰, v prípade Krea-Genicu ho je viac ako 3x menej.

Krea-Genic je bezpečný a neobsahuje iné identifikovateľné či neidentifikovateľné látky. Mimochodom, venuj pozornosť tomu, odkiaľ máš svoje doplnky výživy. Proteíny sa dajú kúpiť veľmi lacno na internete, i z pochytných zdrojov. Investuješ do svojho tela a to máš len jedno.

VÝZNAM PRE ŠPORTOVCOV
Dávkovanie bežných foriem kreatínu je obvykle 20 g alebo viac denne. Toto množstvo bolo skutočne potrebné na dosiahnutie výsledku. Veľké množstvo kreatínu bolo zničené už v žalúdku a preto bolo potrebné ho brať viac. Tieto veľké množstvá však prešli pečeňou i obličkami. 

Ako nastane deštrukcia kreatínu na kreatinín
Žalúdok je naplnený žalúdočnou kyselinou. Táto kyselina s pH hodnotou 1,8 je nevyhnutná napr. na zničenie baktérií v potrave alebo vyvolanie štiepenia proteínov. Nanešťastie, táto kyselina tiež ničí aj bežný kreatín. 

Ochrana pred kyselinou pre väčšiu stabilitu
Ochrana bola použitá na chránenie pred ničivou kyselinou a tým na ochranu kreatínu pred zničením v žalúdočnej kyseline. Zlúčenina kreatínu s pH 10 prišla do žalúdka a stretla sa s pH 1,8. Výsledkom je, že kreatín nie je poškodený vôbec alebo len v malom rozsahu. Ochranou č. 1 je uhličitan sodný (Na2CO3) pre žalúdok a č. 2 je hydrogénuhličitan sodný (NaHCO3) ako prírodná ochrana proti krvi, aby kreatín dorazil bezpečne do svojho cieľa – do svalu.To je najdôležitejšie! 

Exkurzia do pH hodnôt
Hodnota pH je miera intenzity kyslej respektíve zásaditej reakcie vodného roztoku. 

pH < 7 znamená roztok s kyslou reakciou
pH = 7 znamená neutrálny roztok
pH > 7 znamená zásaditý roztok (bázická reakcia)

Keď je sila bezpečná
Najvyššia kvalita vďaka nemeckým GMP normám

GMP (Good Manufacturing Practice = Dobrá výrobná prax) opisuje normy na zabezpečenie kvality výrobných procesov a výrobného prostredia pri výrobe farmaceutík, aktívnych látok a medicínskych výrobkov. 

Pri výrobe farmaceutík hrá kontrola kvality nevyhnutnú úlohu, pretože kolísanie kvality môže mať priamy vplyv na zdravie konzumentov. 

WEIDER Krea-Genic je vyrábaný v súlade s týmito normami. Spoľahni sa na nemeckú kvalitu. Zdravie je najcennejšia vec, ktorú máš. Preto si všímaj kvalitu podľa GMP noriem!Systém manažmentu kvality vyhovujúci GMP normám zabezpečuje kvalitu výrobku a splnenie právnych požiadaviek orgánov dozoru zdravia záväzných pre predaj. Zodpovedajúce smernice pre farmaceutické výrobky boli stanovené napr. Európskou komisiou, Pharmaceutical Inspection Co-Operation Scheme (PIC/S), US FDA (Úrad vlády USA pre potraviny a liečivá) ako aj celosvetovo International Conference on Harmonisation of Technical Requirements for Registration of Pharmaceuticals for Human Use (ICH) (zatiaľ iba aktívne látky a manažment rizík kvality). 

KREATÍN JE BEZPEČNÝ
Niekoľko testov toxicity vedecky dokázalo, že kreatín nie je akútne ani subakútne toxický. Na začiatku "kreatínovej éry" boli odporúčané dávky 20 g denne počas zavádzacej fázy a 5-10 g počas udržiavacej fázy. Vyšetrenia funkcií pečene a obličiek nepreukázali žiadne znaky poškodenia. Doteraz neexistuje žiaden dôkaz o potrebe takých vysokých dávok. 10 g za deň po dobu 8 dní a udržiavacia dávka 5 g sú absolútne dostatočné. Z dôvodov prevencie je odporúčaná krátka doba požívania. 

From "Deutsche Lebensmittel-Rundschau" 97/7/2001 

Kreatín (s ochrannou známkou CreaPure - čiže nemecký) je jedným z najlepšie preskúmaných výživových doplnkov.

Jeho účinky a toxicitu skúma vyše 300 klinických vyšetrení. 

European Food Safety Authority = Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (Názor Vedeckého panelu 17.02.2004): "Za predpokladu, že sa používa vysoko čistý kreatín monohydrát v potrave pre určité nutričné použitie, Panel bral do úvahy spotrebu dávok do 3g/denne doplnkového kreatínu, čo je podobné dennej fluktuácii kreatínu, je nepredpokladané, že by spôsoboval akékoľvek riziko." Tento úrad zároveň potvrdil, že denný prídel 3 g kreatín monohydrátu nepredstavuje nebezpečenstvo pre zdravie. KREATÍN je bezpečný (čistá kvalita, opatrne s čínskymi výrobkami).
45,00€
49,00€
Bez DPH: 37,50€
  • Dostupnosť: Na objednávku
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 1017210
  • Hmotnosť: 0.30kg
  • SKU: 1017210
  • EAN: 4044782318423
Produkt videlo: 59