Menu
Váš košík

Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps

Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
-25 %
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Weider Maximum Krea-Genic, 200 kps
Maximum KREA-GENIC je najúčinnejší kreatín na trhu

Hmotnosť230 g
Počet dávok50
Dávkovanie4 kps najlepšie 30 min. pred tréningom, v netréningové dni dve ráno a dve večer, zapi väčším množstvom vody, odporúčame užívať 6 týždňov, potom je nutné zaradiť 2-4 týždne pauzu
Forma produktuKapsule

Maximum Krea-Genic je najnovšia patentovaná technológia, zaručuje 100%-nú čistotu bez akýchkoľvek neúčinných látok

Tzv. DOUBLE BUFFERED CREATINE je je zatiaľ najvyššia a najstabilnejšia forma kreatínu na trhu

903 mg KREA-GENIC® v každej kapsule.  Ideálny prípravok na zlepšenie krátkodobého intenzívneho výkonu, prírastku svalovej hmoty a zvýšenie sily. Krea-Genic umožňuje veľmi účinnú suplementáciu kreatínom - funguje bez nasycovacej fázy, pričom sa nemení na neúčinný kreatinín. Prípravok potláča tvorbu kyseliny mliečnej a nezavodňuje!

Krea-Genic predstavuje novú generáciu kreatínu s vylepšeným transportným systémom. Patentovaná, dvakrát chránená kreatínová formula (maximálna stabilita v žalúdku i v krvi) posúva vstrebateľnosť kreatínu na vyššiu úroveň a tým aj efektivitu získavania maximálnych svalových prírastkov, nárastu sily a zlepšenie potréningovej regenerácie.
Krea-Genic funguje na základe maximálnej stability kreatínu v tvojom organizme. Unikátna je nielen 100% stabilnosť kreatínu, ktorý je prijímaný svalovou bunkou, ale i to, že Krea-Genic vháňa kreatín do buniek vysokou rýchlosťou. To má za následok omnoho vyššiu a rýchlejšiu tvorbu ATP (adenosintrifosfát), ktorý je hlavným zdrojom energie pre prácu svalov.

Kreatín sa produkuje endogénne v množstve približne 1 g/deň. Syntéza prebieha prevažne v pečeni, obličkách a v menšej miere v pankrease. Zvyšok kreatínu dostupného pre telo sa získava stravou v množstve približne 1 g/d pri všežravej strave. 95 % telesných zásob kreatínu sa nachádza v kostrovom svalstve a zvyšných 5 % je rozložených v mozgu, pečeni, obličkách a semenníkoch. Keďže kreatín je v strave prítomný prevažne z mäsa, vegetariáni majú nižšie pokojové koncentrácie kreatínu.

Na syntézu kreatínu v tele sú potrebné tri aminokyseliny (glycín, arginín a metionín) a tri enzýmy (L-arginín:glycín amidinotransferáza, guanidinoacetát metyltransferáza a metionín adenosyltransferáza). Vplyv syntézy kreatínu na metabolizmus glycínu u dospelých je nízky, avšak nároky sú výraznejšie na metabolizmus arginínu a metionínu.
Pravidelne sa uvádza, že suplementácia kreatínom v kombinácii s ťažkým tréningom vedie k zvýšeniu fyzickej výkonnosti, hmotnosti bez tuku a morfológie svalov. Metaanalýza z roku 2003 ukázala, že jedinci prijímajúci kreatín v kombinácii s tréningom dosahujú v priemere o +8 %, resp. o +14 % vyšší výkon v maximálnej (1RM) alebo vytrvalostnej sile (maximálne opakovania pri danom percente 1RM) ako skupiny s placebom.

Výživové údaje:
Na 4 kapsule:
Krea-Genic - 3612 mg
 - z toho Kreatín monohydrát - 3397 mg
 - z toho Kreatín - 3000 mg

Zloženie:
Krea-Genic® (kreatín monohydrát, regulátor kyslosti: E500), Hydroxypropylmetylcelulóza (obal kapsuly), Objemové činidlo: E460; Protihrudkujúce látky: E551, E470b
 

KREA-GENIC® – NAJLEPŠIA GENERÁCIA VÝVOJA KREATÍNU

VIAC SILY - VIAC OBJEMU - VIAC KVALITY

Každý zanietený športovec pozná kreatín monohydrát. V roku 2004 prišiel na trh kreatín monohydrát s jedným zaistením - Kre-Alkalyn - zabezpečením proti zničeniu kreatínu žalúdočnými kyselinami v kyslom prostedí s pH pod 2. 

VÝVOJ KREATÍNU - rok 2004
Kreatín monohydrát s jednou ochranou – tiež známy ako chránený alebo alkalický kreatín - Kre-Alkalyn (patent US)
A = Stačí menšia dávka, pretože v žalúdku pomáha ochrana proti pH
B = Žalúdočná HCl pôsobí na kreatín iba v obmedzenom rozsahu, pretože je chránený.
C = Počas prepravy v krvi je kreatín poškodzovaný, pretože jeho ochrana proti kyseline sa spotrebovala v žalúdku.
D = Výsledkom je, že do svalových buniek sa dostáva menej kreatínu.

VÝVOJ KREATÍNU - rok 2007
Objavuje sa nová generácia KREA-GENIC® - dvojitá ochrana: stabilný v žalúdku a stabilný aj v krvnej plazme! (patent DE)
A = Kombinuje účinok kreatínu s efektom napumpovania, zväčšovača objemu svalovej bunky.
B = Žalúdočná kyselina nemôže napadnút Krea-Genic, pretože obsahuje dve ochrany proti kyseline.
C = Počas prenosu krvou účinkuje druhá ochrana, aby KG zostal stabilný pre sval.
D = Krea-Genic prichádza do svalových buniek nepoškodený a s plným účinkom.

SATELITNÉ BUNKY
Kreatín zvyšuje rast satelitných buniek. Čo znamená označenie satelitné bunky? V roku 1961 ich identifikovali ako kmeňové bunky kostrových svalov. Podieľajú sa na 
oprave poškodených svalových vlákien (myofibrily)
zväčšovaní objemu svalových vlákien
rozmnožovaní počtu svalových vlákien
 
Satelitné bunky sú predchodcami nových svalových vlákien. Ďalšie funkcie: 
Udržiavanie cytoplazmatickej hydratácie = bunkovej tekutiny.
Cytoplazma je pomocou membrán rozdelená na mnoho rozličných organel, umožňujúcich priebeh metabolických procesov na obmedzenom priestore. Bunková kostra slúži ako podporná konštrukcia a transportné médium všetkých látok a živín. 
Tvorba nukleotidov = zdroj energie svalov.
Satelitné bunky sú umiestnené medzi sarkomérou a M a Z membránami. Sarkoméra = minimálna funkčná jednotka svalového vlákna a tým aj svalu. Tu sa vytvárajú nové svalové vlákna. 
Kreatín zvyšuje aktivitu satelitných buniek. Výsledkom je väčší rast svalov, ale len v kombinácii s intenzívnym tréningom. 
Vo vnútri ľudského tela sú za rast a údržbu svalov, okrem iných, zodpovedné takzvané satelitné bunky. Len si predstav armádu chlapov zodpovedných za opravy a čistenie (satelitné bunky) rozmiestnených medzi jednotlivými svalovými vláknami v tvojich svaloch. 
 

Pokiaľ sedíš na pohovke tvoja armáda svalových buniek vedie v kasárňach pohodlný život a – presne tak ako ty – je v stave pokoja. Jej jediná úloha počas tohto času je udržiavať infraštruktúru (tvoje svaly), podobne ako upratovanie tvojho bytu. 

Ale ak na druhej strane vykonávaš fyzickú prácu ako je cvičenie alebo len mierny kondičný tréning, tvoja armáda sa aktivuje. Príčina zvýšenej aktivity tvojej servisnej a upratovacej armády je chaos spôsobený záťažou (v skutočnosti mikroskopicky malými zraneniami) v tvojom svale. Preto sa armáda satelitných buniek rozdeľuje na roty. Prvá rota sa vracia do kasárne (stav odpočinku) na udržiavanie základnej infraštruktúry. Druhá rota naopak upratuje neporiadok spôsobený záťažou: opravuje poškodené svalové vlákna (regenerácia) a pripravuje na budúcu záťaž (rast svalu, tiež nazývaný hypertrofia)! 

Experimenty na zvieratách dokázali, že počet svalových vlákien sa môže zvýšiť (hyperplázia). 

V skutočnosti ty velíš svojej armáde satelitných buniek! Pravidelný silový a kondičný tréning pripraví tvoju armádu do boja!
VIiac sily s kreatínom, ešte viac s Krea-Genicom. Skúsení kulturisti vedia: svalová hmota rastie proporcionálne so silou. Mnoho kulturistov môže tvrdiť, že sila nie je dôležitá, pretože na pódiu ju aj tak nikto nevidí. To je takmer správne. Určite nie je podstatné porovnávať sa s inými kulturistami, čo sa týka sily. Tvoje rozmery sú tvoja sila. Ak tvoj tréningový partner zdvíha 180 kg zatiaľ čo ty zvládneš iba 140 kg, môže to byť preto, že tvoj partner má jednoducho lepšiu páku. Ale čím si silnejší, tým viac môžeš simulovat rast vo svojich svaloch. Nakoniec, maximálny rast je to, čo sa počíta. KREA-GENIC® pomáha dosiahnuť väčšie svalstvo a väčšiu silu. Je možný nárast sily až o 30 %. Fázy regenerácie medzi sériami sa skracujú. Je tak možný krátky a intenzívny objemový tréning. 

ZAPAMÄTAJ SI
Nedostatok intenzity sa nedá nahradit väčším objemom tréningu. To znamená, že rast sa nedosahuje veľkým počtom sérií, ale pomocou niekoľkých, ale intenzívne zaťažujúcich sérií. 

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
39,80€
53,00€
Bez DPH: 33,17€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 11599
  • Hmotnosť: 0.20kg
  • SKU: 11599
  • EAN: 4044782115992
Produkt videlo: 3415