Menu
Váš košík

Veslársky trenažér MAXXUS 8.1

Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslársky trenažér MAXXUS 8.1
Veslovací trenažér MAXXUS 8.1 predstavuje inováciu, nadčasový dizajn a stabilitu!

Perfektný tréningový partner aj pre najvyššie požiadavky
• Ľahká montáž
• Mimoriadne úspora miesta, keď sa nepoužíva - vďaka sklopnej trubke sedadla je podlahový priestor zmenšený o 1 250 mm
• Masívna hliníková vodiaca lišta
• Dvojitý brzdový systém - odpor vzduchu + elektronická magnetická brzda
• Inovatívna technológia a perfektne tvarovaný dizajn

počítač
Veľký multifunkčný displej s modrým LED osvetlením pre optimálnu čitateľnosť.
Všetky tréningové hodnoty na prvý pohľad. Zobrazenie vzdialenosti, času, času na 500 metrov, veslovacích úderov za minútu, celkových veslovacích úderov, príkonu, spotreby kalórií a pulzu / srdcového rytmu *

Programy a profily školení
1 funkcia rýchleho spustenia, 4 manuálne programy, 12 tréningových profilov, 1 program s konštantným wattom, 4 voľné miesta v pamäti pre vaše vlastné tréningové programy, 4 programy s kontrolovanou srdcovou frekvenciou,
1 Simulácia súťaží a meranie impulzov obnovy ponúkajú rozmanitosť a motiváciu pre každú formu tréningu a každú požiadavku.

Meranie srdcového rytmu
Kokpit je už vybavený prijímačom (prijímačom) kompatibilným s POLAR®.
V spojení s voliteľne dostupným nekódovaným vysielačom hrudníka (frekvencia 5 kHz) to umožňuje meranie a zobrazovanie aktuálnej srdcovej frekvencie.

malá potreba miesta
Ak sa posuvná koľajnica modelu 8.1 nepoužíva, dá sa pre úsporu miesta sklopiť.
Tým sa skráti stopa v dĺžke približne o 1 250 mm.

Rýchla a ľahká montáž
Iba na štyri jednoduché kroky, ktoré sú jasne vysvetlené v montážnom návode, k veslovaciemu trenažéru pripravenému na použitie. Aj laik dokáže zostaviť 8.1 bez predchádzajúceho vedomia.
* iba v spojení s hrudným pásom vysielača - voliteľne k dispozícii


Stručný prehľad najdôležitejších vecí veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1:
 
Systém duálneho odporu
Veslovací trenažér MAXXUS 8.1 je vybavený dvoma doplnkovými brzdovými systémami.
Na zaistenie realistického pocitu veslovania zaisťuje veterná turbína vo vnútri hlavnej skrinky adaptívny odpor vzduchu - podobne ako pri veslovaní na vode. Ak sa zvýši ťah vesla, zvýši sa odpor vzduchu; ak sa ťah vesla zníži, odpor vzduchu sa automaticky zníži.
Okrem toho je možné prostredníctvom integrovaného elektronicky riadeného magnetického brzdového systému regulovať 16 úrovní odporu.

Hliníková vodiaca lišta
Masívne hliníkové klzné lišty zaisťujú čo najväčšiu stabilitu a synchronizáciu počas veslovania a znižujú celkovú hmotnosť modelu 8.1.
Dĺžka vodiacej lišty umožňuje používateľom s výškou až 200 cm optimálny veslovací pohyb.

Ergonomicky tvarované sedadlo
Sedadlo veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 je ergonomicky tvarované a umožňuje pohodlný tréning a správnu polohu v sede aj počas dlhých tréningových jednotiek.
Mierne vyvýšenie v zadnej časti a pozdĺžne drážky zabraňujú kĺzaniu používateľa pri veslovaní.

kvalita
Kľúčovým slovom, ktoré ideálne vystihuje veslovací trenažér MAXXUS 8.1, je moderný a perfektne tvarovaný dizajn, inteligentná a inovatívna technológia, ako aj vysoko kvalitné komponenty. Pri navrhovaní verzie 8.1 bolo cieľom vytvoriť veslovací trenažér, ktorý je ideálne vhodný pre kondičné aj výkonnostne orientované tréningy.

Moderný a dokonalý dizajn
Jednotný dizajn a čisté prechody vytvárajú celkový harmonický dojem.
Tenký dizajn a sofistikované sfarbenie robí z veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 vizuálny vrchol v akomkoľvek prostredí.
Konštrukcia oceľového oblúka hlavného rámu bola zvolená tak, aby umožňovala optimálny veslovací pohyb, ktorý si vyžaduje veľa predklonu. To znamená, že vysokí používatelia môžu tiež optimálne vykonávať veslovanie.

Inteligentná a inovatívna technológia
Mohutný oceľový oblúkový rám, vysokokvalitná hliníková vodiaca lišta a mohutné nohy - to všetko robí z veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 bezpečného a stabilného tréningového partnera.

Vysoko kvalitné komponenty
Pri výbere komponentov veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1, ako sú kokpit, pohonný systém, guľkové ložiská, brzdové systémy, boli najdôležitejšími kritériami odolnosť, spoľahlivosť a vysoká kvalita.

Výhody veslárskeho tréningu s veslovacím trenažérom MAXXUS 8.1
- Ideálna kombinácia silového a vytrvalostného tréningu s jediným tréningom
- Posilnenie a zlepšenie svalov - cielených je asi 75% hlavných svalových skupín
- Optimalizácia vytrvalostného výkonu a zlepšenie kardiovaskulárneho systému
- Prevencia a odstránenie problémov s chrbticou, najmä v krížoch
- Posilnenie svalov krku a ramien - predchádza bolestiam z napätia
- Zvýšené spaľovanie tukov a redukcia telesnej hmotnosti - spálite až 700 kalórií za hodinu
- Spoločne šetrný tréning

Vďaka ľahko použiteľnému skladaciemu systému sa stopa modelu 8.1 po zložení zmenší na dĺžku približne o 125 cm od 248 cm do 123 cm. Kĺzačka 8.1 je mimoriadne dlhá. To umožňuje používateľom s výškou do 200 cm vykonávať celý rozsah pohybu veslovania na 8.1.
 
Brzdový systém s brzdou
8.1 je vybavená veternou turbínou, aby sa pri veslovaní simuloval možný prirodzený pocit z tréningu.
Pretože vzduch sa chová podobne ako voda a čím silnejší je rad, tým je tréning na veslovanie s odporom 8.1 nielen efektívny, ale aj realistický.

Magnetický brzdový systém
Okrem vyššie popísaného brzdného systému s brzdou je 8.1 vybavený aj elektronicky riadenou magnetickou brzdou. Používateľ tak môže rýchlo a presne zvýšiť zaťaženie pomocou 16 ďalších úrovní brzdenia. Pretože pri tomto type brzdového systému nevzniká trenie, pracuje úplne bez opotrebenia, rovnomerne a ticho.

Nízky hluk vetra
Väčšina veslárskych trenažérov, ktoré sú brzdené veternou energiou, majú otvorené puzdro a vytvárajú tak počas tréningu veľmi silné zvuky vetra.
Pretože kryt veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 má ventilačné otvory iba na boku, ale inak je úplne uzavretý, hluk vetra sa výrazne zníži.

Hliníková vodiaca lišta
Masívne hliníkové vodiace lišty veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 sú mimoriadne dlhé. To znamená, že optimálne môžu trénovať aj používatelia s výškou do 200 cm.

Ergonomicky tvarované veslovacie sedadlo
Sedadlo veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 je ergonomicky tvarované a umožňuje pohodlný tréning a správnu polohu v sede aj počas dlhých tréningových jednotiek.
Mierne vyvýšenie v zadnej časti a pozdĺžne drážky zabraňujú kĺzaniu používateľa pri veslovaní.

Posuvné valčeky s guľkovými ložiskami
Posuvný vozík veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 je vybavený štyrmi vysoko kvalitnými posuvnými valčekmi namontovanými na guľkových ložiskách. Umožňujú plynulý a rovnomerný veslovací pohyb.

Nášľapné plochy
Krokvy veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 sú vybavené nastaviteľnými popruhmi, ktoré sa dajú ľahko nastaviť na dĺžku. Poskytujú optimálnu oporu pre nohy používateľa a umožňujú ich vytiahnutie nahor, aby sa sedadlo posunulo dopredu.
Vďaka systému nastavenia dĺžky je možné behúne rýchlo a ľahko prispôsobiť príslušnej veľkosti topánky.
Pohyblivé držiaky päty umožňujú chodidlám prirodzený pohyb počas veslovania.

Prístupová polica
Veslovací trenažér MAXXUS 8.1 má dve police pre ťažnú rukoväť. To znamená, že menší alebo väčší ľudia môžu po ukončení tréningu tiež dosiahnuť na rukoväť alebo ju pohodlne zložiť.

Masívny základ
Pretože veslársky pohyb vyžaduje veľa nielen od používateľa, ale aj od veslovacieho trenažéra, je veslovací trenažér MAXXUS 8.1 vybavený pevnou základňou. To ponúka optimálny a stabilný stojan aj pri vysokom zaťažení.

kokpit
Moderný a prehľadný kokpit verzie 8.1 poskytuje informácie o všetkých tréningových hodnotách na prvý pohľad.

Kokpit ponúka: funkciu Quickstart, 4 manuálne programy, 12 tréningových profilov, 1 program s konštantným wattom, 4 voľné miesta v pamäti pre vaše vlastné tréningové programy, 4 programy ovládané srdcovou frekvenciou, 1 simulácia súťaže a meranie pulzu na zotavenie.

Výškové nastavenie kokpitu
Aby mal každý užívateľ optimálny výhľad na kokpit, je kokpit 8.1 vybavený pohyblivým ramenom. To znamená, že je možné plynule nastavovať rôzne výšky.

Úprava sklonu kokpitu
Sklon kokpitu je možné pomocou veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 plynulo nastavovať.

Podsvietený LCD displej
Kokpit modelu 8.1 je vybavený multifunkčným LCD displejom. Na prvý pohľad sa zobrazia všetky tréningové hodnoty, ako je vzdialenosť, čas, čas na 500 metroch, veslovacie pohyby za minútu, celkové veslovacie pohyby, výkon, príkon, spotreba kalórií a pulz / srdcová frekvencia *.
Grafický priebeh výcvikového programu je uvedený v a
Je zobrazená profilová matica 16x8 bodov.
Modré osvetlenie pozadia zaisťuje optimálnu čitateľnosť aj pri slabom okolitom osvetlení.

Radič OES
Kokpit modelu 8.1 je vybavený systémom jednej ruky - OES. Tento systém umožňuje individuálne, presné a ľahké regulovanie brzdného odporu jednoduchým stlačením ovládača počas tréningu.
Pred tréningom sa systém OES používa na rýchle zadanie tréningových hodnôt a špecifikácií.

Bezdrôtové meranie srdcového tepu
Kokpit veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 je už štandardne vybavený prijímačom. Pri použití nekódovaného hrudného pásu vysielača (frekvencia vysielača 5 kHz) kokpit automaticky zobrazí aktuálnu srdcovú frekvenciu.
Hrudný pás je k dispozícii ako príslušenstvo.

Kontrola srdcovej frekvencie *
Kokpit veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 má štyri tréningové programy riadené srdcovou frekvenciou.

Pomocou vysielacieho hrudného pásu (voliteľné vybavenie) ovláda kokpit brzdný odpor v závislosti od cieľovej srdcovej frekvencie používateľa.
Kontrolovane, bezpečne a efektívne - školenie nemôže byť lepšie. Kontrola srdcovej frekvencie je nevyhnutnosťou, najmä pre začiatočníkov a tých, ktorí sa vracajú k tomuto športu.
* iba v spojení s hrudným pásom vysielača - voliteľne k dispozícii

 Obnovovacie meranie srdcového rytmu *
Po každom tréningu má používateľ možnosť zmerať svoju srdcovú frekvenciu zotavenia a dať jej stupeň fitnes 1 - 6.
Meranie trvá 60 sekúnd - 1 minúta, čo je dobre investované, pretože tak môžu byť viditeľné úspechy v tréningu.
* iba v spojení s hrudným pásom vysielača - voliteľne k dispozícii.

Školiace programy a profily
Odroda je všetko a všetko pre permanentne motivujúci tréning. Kokpit 8.1 má 12 predprogramovaných tréningových programov. Pre ľahšiu identifikáciu jednotlivých programov sú tieto graficky zobrazené na kokpite.

Simulácia súťaže
Kokpit veslárskeho trenažéra MAXXUS 8.1 má súťažný simulačný program. Tu môže užívateľ konkurovať počítačovému súperovi.

Veľmi priestorovo nenáročné úložisko
Kĺzadlo veslovacieho trenažéra MAXXUS 8.1 sa dá vďaka jeho skladaciemu systému rýchlo a ľahko sklopiť. Tým sa zníži dĺžka police o približne 125 cm z 248 cm na 123 cm a model 8.1 sa dá pri nepoužívaní rýchlo, ľahko a priestorovo úsporne uložiť.

Ľahká preprava
V zloženom stave možno veslovací trenažér MAXXUS 8.1 premiestniť rýchlo a ľahko vďaka svojim transportným valcom.

Maximálna váha užívateľa
Maximálna hmotnosť používateľa modelu 8.1 je 150 kg.

Nízka spotreba energie
Veslovací trenažér MAXXUS 8.1 spĺňa zákonné požiadavky týkajúce sa spotreby energie v pohotovostnom režime, ktoré platia od roku 2013 (max. 0,5 wattu).
Spotreba energie počas prevádzky je menej ako 2,5 wattu.
0,00€
Bez DPH: 0,00€
  • Dostupnosť: Na sklade v DE (do 8 prac. dní)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Maxxus
  • Model: MX-600057-00019-0001
  • Hmotnosť: 45.50kg
  • SKU: MX-600057-00019-0001
Produkt videlo: 339