Menu
Váš košík

Weider L-Glutamine, 400 g

Weider L-Glutamine, 400 g
Weider L-Glutamine, 400 g
Weider L-Glutamine, 400 g
Weider L-Glutamine, 400 g
Weider L-Glutamine, 400 g
WEIDER L-GLUTAMINE, 400 G
Ak hľadáte špičkovú kvalitu L glutamínu, toto je č. 1. WEIDER L-Glutamine 400g je najkvalitnejší čistý L-Glutamín na trhu (made by Kyowa). Aminokyselina vynikajúca pre dosiahnutie a udržanie prírastku svalovej hmoty, pozitívnej dusíkovej bilancie, svalovej energie a urýchlenie regenerácie.

Hmotnosť400 g
Počet dávok80
Doplňujúce infoPrvotriedny čistý L-glutamín od Weidera, záruka kvality.
Počet dávok v balení80
DávkovanieDve zarovnané čajové lyžičky (5g) najlepšie ráno na lačno a po cvičení, prípadne pred spaním.
Výživové údajeNa 1 dávku (5g): L-Glutamín 5g, Na 100g: Bielkoviny 99,5 g; Sacharidy 0 g; Cholesterol 0 g; L-Glutamin 99,5 g
Forma produktuPrášok

Weider L-Glutamine, 400 g
Ak hľadáš špičkovú kvalitu L-glutamínu, toto je č. 1. WEIDER L-Glutamine je najkvalitnejší čistý L-Glutamín na trhu (made by Kyowa). Aminokyselina vynikajúca pre dosiahnutie a udržanie prírastku svalovej hmoty, pozitívnej dusíkovej bilancie, svalovej energie a urýchlenie regenerácie. Zároveň pre posilnenie imunitného systému!

Glutamín (čistý l-glutamín) zvyšuje imunitu, vyplavuje rastový hormón a testosterón po cvičení. Pôsobí podobným mechanizmom ako anabolické látky. Neesenciálna aminokyselina glutamín, je preukázateľne najčastejšie zastúpenou voľnou aminokyselinou v svalovom tkanive. 

Suplementácia glutamínom sa v poslednej dobe stáva veľkým trendom v športe a vďaka schopnosti stimulovať svalový rast a vyplaviť rastový hormón je jedným z najrozšírenejších legálnych suplementov v kulturistike. Pri vysokom zaťažení dochádza k zvýšenému využitiu aminokyseliny L-glutamínu v svalových bunkách ako náhradného zdroja energie. 

Dopĺňanie tejto aminokyseliny v podobe doplnku výživy zabraňuje tomuto stavu a tým aj úbytku svalovej hmoty. Pri pravidelnom podávaní potrebného množstva glutamínu v období tréningov dochádza k rastu objemu svalových buniek a výrazne sa urýchľuje regenerácia. Dostatočné množstvo glutamínu v tele podporuje produkciu silne anabolického rastového hormónu. 

Z realizovaných štúdií je známe, že už jednorazová dávka glutamínu v množstve okolo 2 g, prijatá nalačno, niekoľkonásobne zvyšuje hladinu rastového hormónu a táto hladina zostáva zvýšená po dobu niekoľkých hodín.

Vyplavovanie rastového hormónu je teda okrem iného aj závislé na koncentrácii voľného glutamínu v krvi. Anabolizácia svalov glutamínom spôsobuje nárast objemu svalového vlákna, čo je výhodné predovšetkým v cvičení zameranom na budovanie svalstva.

Pri nedostatočnom množstve L-Glutamínu vo svalových bunkách sa spomaľuje celková regenerácia organizmu a znižuje imunita. Veľmi vhodná je kombinácia L-glutamínu s kreatínom (KREA-GENIC-om). Prijímaním oboch týchto látok súčasne sa zvyšuje ich účinnosť, dochádza k synergickému účinku a zvýšenej absorpcii (využitie). 

Kedy je L-Glutamine vhodné užívať?
V období zvýšenej fyzickej záťaže, pri budovaní svalovej hmoty v kulturistike a silových športoch, pri znižovaní hmotnosti spolu s vetvenými aminokyselinami BCAA. V psychicky a fyzicky náročnom období. 

Pri potrebe zvýšenia imunity organizmu voči riziku preťaženia z pretrénovania, rovnako nachladnutia a v období zvýšeného výskytu respiračných chorôb - vhodné pre osoby so sklonom k častým ochoreniam (imunita), rekonvalescentov, pri poúrazových stavoch. 

VÝHODY UŽÍVANIA
Podporuje zvýšenie hladiny testosterónu a rastového hormónu
Udržuje pozitívnu dusíkovú bilanciu
Podporuje nárast svalovej hmoty
Zabraňuje stratám svalovej hmoty a zlepšuje regeneráciu
Zvyšuje imunitu a mentálnu činnosť
Pomáha odstraňovať únavu a depresiu
Zlepšuje syntézu glykogénu 

DÁVKOVANIE
2 zarovnané čajové lyžičky (5 g) najlepšie ráno nalačno a po cvičení, prípadne pred spaním, vhodné miešať do džúsov, pre lepšiu vstrebateľnú schopnosť.

UPOZORNENIE
Nevhodné pre osoby do 15 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladuj na suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, dobre uzavreté. Uchovávaj mimo dosahu detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním.

Nutričné hodnoty:

Nutričné hodnoty100 g5 g v 100 ml vody
Energia1700 kJ85 kJ
400 kcal20 kcal
Tuk0 g0 g
Cukor0 g0 g
z toho cukru0 g0 g
Bielkoviny100 g5 g
Soľ0 g0 g
100 g5 g v 100 ml vody

L-Glutamín100 g5 g

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
28,90€
Bez DPH: 24,08€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 1012112
  • Hmotnosť: 0.40kg
  • SKU: 1012112
  • EAN: 4044782314210
Produkt videlo: 1198