Menu
Váš košík

Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch

Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch
Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch
Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch
Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch
Weider Relax Mental Balance želé cukríky, 40 gummies, citrus punch
Weider Relax želé cukríky, 40 gummies, citrus punch s L-theanínom, rastlinnými extraktmi a s L-tryptofánom 

Hlavné prednosti produktu
 - extrakt z medovky pre sedatívne účinky podporenie relaxácie
 - extrakt z mučenky proti úzkosti a napätiu
 - L-tryptofán pre tvorbu serotonínu
 - extrakt z listov zeleného čaju s L-theanínom na upokojenie mysle a proti stresu

Doplnok stravy. Želatínové cukríky obsahujúce L-theanín, rastlinné extrakty a L-tryptofán. So sladidlami. Určené pre dospelých. Doplnok nenahrádza vyváženú a rôznorodú stravu, ktorá je pre správne fungovanie organizmu nevyhnutne dôležitá.

Odporúčaná denná dávka: 2 cukríky. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené malým deťom. Skladujte v uzavretej dóze na suchom, chladnom (15-25 ° C) a temnom mieste, mimo dosahu malých detí. Nadmerná konzumácia môže mať preháňavý efekt. Nekombinujte s inými produktmi obsahujúcimi extrakt zeleného čaju (odporúča sa ˂ 800mg epigallokatechínov za deň). Nie je určené dojčiacim ženám, tehotným ženám a mladistvým do 18 rokov. Nekonzumujte na lačno.

Info o výrobku: Weider Relax Mental Balance kombinuje extrakty z medovky, mučenky, listov zeleného čaju s L-theanínom a L-tryptofánom. Tieto prírodné zložky spoločne pôsobia na upokojenie mysle, zníženie stresu a podporu duševnej rovnováhy.

Extrakt z medovky je známy pre svoje sedatívne účinky a pomáha upokojiť nervy a podporiť relaxáciu. Extrakt z mučenky potom pôsobí proti úzkosti a napätiu, znižuje nervovú podráždenosť a podporuje pokojný spánok. L-tryptofán je esenciálna aminokyselina, ktorá sa podieľa na tvorbe serotonínu, tzv. hormónu šťastia, čo má priaznivý vplyv na náladu a psychickú pohodu. Extrakt z listov zeleného čaju s L-theanínom potom napomáha zlepšeniu koncentrácie a pozornosti, a zároveň pomáha upokojiť myseľ a pôsobí proti stresu. Weider Relax Mental Balance je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú podporiť svoju psychickú pohodu a relaxáciu. Odporúča sa užívať pravidelne jedenkrát denne, ideálne večer pred spaním.

Nutričné informácie1 porcia (2 cukríky)
energetická hodnota85 kJ/ 20 kcal
tuky0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny0 g
sacharidy6 g
z toho cukry0 g
bielkoviny0 g
soľ0 g
extrakt z medovky40 mg
extrakt z mučenky40 mg
L-tryptofán30 mg
extrakt z listov zeleného čaju125 mg
z toho L-theanín50 mg
vitamín B60,7 mg (50%*)

*percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca

Zloženie výrobku príchuť: PUNČ Z CITRUSOV: sladidlá: maltitol (E965), sorbitol (E420); voda, želatína, L-theanín (min. 40% z extraktu z listov zeleného čaju)/Be-theanine®/, extrakt z medovky, extrakt z mučenky, okysľujúca látka: kyselina citrónová (E330); L-tryptofán, aróma, poťahovacie činidlá: karnaubský vosk (E903), včelí vosk (E901); prírodné farbivo: karmín (E120); vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid).


Nutričné ​​informácie: 1 porcia (2 cukríky): energetická hodnota: 85 kJ/ 20 kcal, tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 6 g, z toho cukry: 0 g; bielkoviny: 0 g, soľ: 0 g; extrakt z medovky: 40 mg, extrakt z mučenky: 40 mg, L-tryptofán: 30 mg, extrakt z listov zeleného čaju / Be-theanín®/: 125 mg, z toho L-theanín: 50 mg; vit.B6: 0,7 mg (50% DDD). *DDD = %NRV (percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca).


Balenie: 40 cukríkov, 160 g, 20 dávok.

Výrobca: Weider Nutrition S.L., C/Electrónica, 39, 28923 Alcorcón-Madrid. Vyrobené v Španielsku. Minimálna trvanlivosť do a číslo šarže: viď viečko. Distribútor: FIT TY s.r.o.Klincová 325/7 821 08 Bratislava. Predajca: MOVECO s.r.o.

9,90€
Bez DPH: 8,25€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 2347805
  • Hmotnosť: 0.20kg
  • SKU: 2347805
  • EAN: 8414192347805
Produkt videlo: 372