Menu
Váš košík

Spokey OLIMPIC 2+2 Stan pre 4 osoby s dvoma spálňami

-9 %
Stan pre 4 osoby Spokey OLIMPIC 2+2:

- má dve oddelené spálne (každá pre dve osoby) spojené priestrannou predsienou, ktorá je ideálna na uloženie príslušenstva, tašiek alebo obuvi
- to je pevná, ľahká a vodeodolná konštrukcia, ktorá chráni pred vonkajšími faktormi, ako sú dážď, vietor a silné slnečné žiarenie
- je možné ho veľmi ľahko a rýchlo zostaviť a poskytuje výnimočný komfort pre 4 osoby počas nocovania v prírode

OLIMPIC 2+2, to je stan s dvoma spálňami oddelenými od seba veľkú predsieni, z ktorých každá je prispôsobená pohodlnému odpočinku pre dve osoby. Vstupy do spální sú umiestnené v predsieni oproti sebe, čo umožňuje zachovať si svoje súkromie a maximálne pohodlie, aj v prípade, že budete kempovať v štyroch – či už ste rodina, priateľov, alebo známi, zažijete spolu nezabudnuteľné výlety a dobrodružstvá, na ktoré budete ešte dlho spomínať!

Dve spálne oddelené veľkú predsieni

Pokiaľ plánujete kempovanie v prírode a hľadáte stan, ktorý sa dá ľahko a rýchlo zostaviť, a zároveň vám poskytne dostatok úložného priestoru a miesta na spanie – stan Spokey OLIMPIC 2+2 je presne pre Vás! Postarajte sa o svoju strechu nad hlavou a vyberte si stan, ktorý bol vyrobený pre skutočných milovníkov kempovania v prírode. Dve spálne so samostatnými vchodmi (každá pre dve osoby) sú oddelené priestrannou predsienou, ktorá je ideálna na uloženie príslušenstva, tašiek či obuvi. Vodeodolná podlaha ochráni všetky predmety pred vlhkosťou. Stan Spokey OLIMPIC 2+2 má jedinečný hlavný vstup, ktorý je možné zrolovať, alebo otvoriť tak, aby vytvoril striešku, ktorá vás ochráni pred slnečnými lúčmi. A čo viac, model OLIMPIC 2+2 má moskytiéry, ktoré sú najlepšou ochranou pred otravným hmyzom (napríklad pred komármi)!

Rýchle a jednoduché zostavenie stanu pre 4 osoby

Stan Spokey OLIMPIC 2+2 je pevná konštrukcia, ktorá vás dokonale ochráni pred slnečnými lúčmi počas slnečných dní av prípade nepriaznivých podmienok vám poskytne dokonalú ochranu proti dažďu a vetru. Vysoko kvalitný materiál tropika má vodný stĺpec 2000 mm a materiál podlážky je nepremokavý, vďaka čomu dobre ochráni vnútorné priestory pred vodou. Poskytuje tiež vynikajúcu ochranu pred vlhkosťou, vďaka čomu si môžete stan Spokey OLIMPIC 2+2 postaviť aj na mokrej tráve. Každá spálňa poskytuje dostatok priestoru na pohodlný odpočinok dvoch osôb. Ventilačné otvory zlepšujú cirkuláciu vzduchu a vytvárajú ideálne podmienky na pohodlný spánok.

Parametre:
materiál tropiko: polyester 68D/190T PU
vodný stĺpec: 2 000 mm, podlepené švy
materiál podlaha: fólia PE, 120 g/m2, vodeodolná, nepremokavá
rám: sklolaminát
strešný rám: oceľové tyčky
jednovrstvový
počet osôb: 4
2 spálne
počet vchodov: 3 (1 hlavný, 2 do spálne)
vonkajší rozmer: 430 x 220 x 130 cm
rozmer spální: 145 x 210 cm
rozmer predsiene: 130 x 210 x 130 cm
rozmer po zložení v obale: 68 x 20 x 20 cm
ochrana UV
ventilačné otvory
moskytiéra
2 tyče pre stavbu prístrešku
hmotnosť: 6,7 kg
147,00€
162,00€
Bez DPH: 122,50€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Spokey
  • Model: K943516
  • Hmotnosť: 6.50kg
  • SKU: K943516
  • EAN: 5905339435163
Produkt videlo: 1075