Menu
Váš košík

Weider Ashwagandha Profesional 120 kps

Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
-24 %
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
Weider Ashwagandha Profesional 120 kps
WEIDER ASHWAGANDHA PROFESIONAL 120 kps, EXTRAKT Z KOREŇA AŠVAGANDY KSM-66®, ASTRAGIN®, HORČÍK A VITAMÍN C

Hlavné prednosti produktu:
 - KSM-66® extrakt z koreňa ašvagandy
 - AstraGin® zmes rastlinných extraktov
 - horčík a vitamín C

ASHWAGANDHA doplnok stravy. Prehĺtacie kapsule s rastlinnými extraktmi, vitamínom C a horčíkom. Doplnok nenahrádza vyváženú a rôznorodú stravu, ktorá je pre správne fungovanie organizmu nevyhnutne dôležitá. Nepodávajte malým deťom. Dodržujte pitný režim.

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsule s dostatočným množstvom vody. Skladujte v uzavretom balení v suchu, chlade a tme, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred vyššími teplotami a priamym slnečným svitom.

Info o výrobku: Ashwagandha je bylina, ktorá je v tradičnej indickej medicíne využívaná po stáročia pre svoje pozitívne účinky na duševnú aj fyzickú pohodu. KSM-66 je patentovaná forma ashwagandhy, ktorá je bohatá na účinné látky a poskytuje maximálny prínos pre vaše zdravie. KSM-66 ashwagandha je známa svojimi adaptogénnymi vlastnosťami, ktoré podporujú odolnosť tela voči stresu a pomáhajú zvyšovať úroveň energie. Táto forma ashwagandhy je tiež preukázateľne účinná pri podpore imunitného systému a skvalitňovaní spánku. Vďaka svojmu vysokému obsahu účinných látok je KSM-66 ashwagandha ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prírodnú podporu pre svoje duševné aj fyzické zdravie.

AstraGin® je inovatívna a patentovaná synergistická zmes získaná z rastlinných extraktov Astragalus Membranaceus (extrakt z koreňa kozinca blanitého) a Panax notoginseng (extrakt z koreňa ženšenu nepravého). Táto jedinečná ingrediencia sa stala populárnou medzi športovcami, nadšencami do fitness a výživy vďaka jej potenciálnym výhodám na zlepšenie vstrebávania dôležitých živín v tele. AstraGin® funguje tak, že zvyšuje expresiu a aktivitu transportných proteínov, ktoré sú zodpovedné za vstrebávanie a využitie živín zo stravy. To zahŕňa aminokyseliny, vitamíny, minerály a ďalšie dôležité látky. Týmto spôsobom AstraGin® zlepšuje absorpciu a využitie živín, čo vedie k zvýšenému výkonu, regenerácii a efektivite. Výhody AstraGinu® nekončia iba so vstrebávaním živín. Táto látka má tiež schopnosť podporovať zdravú črevnú mikroflóru. Zaisťuje rovnováhu a zlepšuje funkciu črevného traktu, čo prispieva k lepšiemu tráveniu a imunitnému systému. S jeho pomocou sa telo lepšie vyrovnáva s rôznymi stresormi a záťažami, ktoré môžu negatívne ovplyvňovať celkovú pohodu.

Nutričné informáciev 1 dávke (2 kapsule)
KSM-66® (extrakt z koreňa ašvagandy)600 mg
AstraGin® (zmes rastlinných extraktov)25 mg
horčík80 mg (20%*)
vitamín C (kyselina askorbová)40 mg (50%*)

*percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca

Zloženie výrobku: citran horečnatý, extrakt z koreňa ašvagandy, obal kapsule: hydroxypropylmetylcelulóza (E464); vitamín C, extrakty z koreňa rastlín ženšenu nepravého (Panax notoginseng) a kozinca blanitého (Astragalus membranaceus); protispekavá látka: horečnaté soli mastných kyselín (E470b).

Nutričné hodnoty: 2 kapsule: KSM-66® (extrakt z koreňa ašvagandy): 600 mg, AstraGin® (zmes rastlinných extraktov): 25 mg, horčík: 80 mg (20%DDD), vit.C (kyselina askorbová): 40 mg (50% DDD). *DDD=%NRV(percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca).


Hmotnosť balenia: 104 g, 120 kapsúl, 60 porcií


Výrobca/distribútor:Weider Germany GmbH, Postfach 106 504, 20044 Hamburg, Minimálna trvanlivosť do a číslo šarže: viď obal. Dovoz/predávajúci: FIT TY s.r.o., Klincová 325/7 821 08 Bratislava

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
25,80€
33,90€
Bez DPH: 21,50€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 1013507014
  • Hmotnosť: 0.10kg
  • SKU: 1013507014
  • EAN: 4044782117149
Produkt videlo: 416