Menu
Váš košík

Weider Sun Bronze + Melatonin gummies

Weider Sun Bronze + Melatonin gummies
Weider Sun Bronze + Melatonin gummies
Weider Sun Bronze + Melatonin gummies
Weider Sun Bronze + Melatonin gummies
Weider Sun Bronze + Melatonin gummies
WEIDER SUN BRONZE + MELATONIN GUMMIES
Chráňte svoju pokožku a zlepšite spánok

Hmotnosť400 g
DávkovanieSun Bronze: užívajte 2 gummies denne, Melatonin: 1-2 želé cukrík pred spaním
Forma produktuŽelé cukríky

Výhodné balenie Sun Bronze + Melatonin

Sun Bronze:
je navrhnutý tak, aby vám pomohol starať sa o vašu pokožku vďaka svojmu kompletnému zloženiu na báze vitamínu A, beta-karoténu, luteínu a zeaxantínu. Tieto látky majú množstvo funkcií, vďaka ktorým bude vaša pleť vyzerať dobre upravená a rozžiarená. Navyše žiadna z jeho zložiek nie je živočíšneho pôvodu, takže je úplne vhodný pre vegánov a vegetariánov.

 Medzi hlavné vlastnosti zložiek v Sun Bronze patria:
a) Beta-karotén: je to pigment s vysokou antioxidačnou kapacitou, prekurzor vitamínu A. Medzi jeho hlavné funkcie patrí udržiavanie zdravia pokožky, posilnenie opálenia, zlepšenie zraku a podieľa sa na správnom fungovaní imunitného systému. Vďaka svojej vysokej antioxidačnej kapacite chránia naše bunky a zohrávajú dôležitú úlohu v procese starnutia.b) Vitamín A: je to vitamín rozpustný v tukoch, ktorý prispieva k tvorbe a udržiavaniu tkanív, membrán a pokožky, prispieva k udržaniu normálneho zraku a podporuje imunitný systém. Má tiež antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia bunky a bránia starnutiu buniek.c) Luteín: pigment úzko súvisiaci s betakaroténom a vitamínom A. Mnoho ľudí tento vitamín nazýva „očný vitamín“, pretože pôsobí ako filter pre slnko a chráni očné tkanivá.d) Zeaxantín: pigment s podobnými vlastnosťami ako luteín. Oba pôsobia na očnej úrovni tým, že majú antioxidačný účinok.

Melatonin:
Spánok je životne dôležitá časť života pre udržanie správneho zdravotného stavu. Nedostatočná kvalita spánku je problém, ktorý postihuje mnoho ľudí. Kvalita spánku úzko súvisí s produkciou melatonínu. Melatonín je produkovaný prirodzene v mozgu počas noci a pôsobí ako signál indikujúci, že je čas ísť spať.

Melatonin Up poskytuje 1 mg melatonínu vysokej kvality. Melatonín je účinná pomoc pre reguláciu poruchy spánku, skracuje čas zaspávania, reguluje spánkový cyklus a zmierňuje stavy bdenia.

Melatonín tiež pomáha zlepšiť kvalitu spánku, znižuje počet okamihov, keď sa budíš v priebehu noci a pomáha spánok upokojiť. Poruchy spánku môžu viesť k rôznym zdravotným problémom, ako vysoký cholesterol, vysoký krvný tlak alebo bolesti hlavy. 

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
17,88€
Bez DPH: 14,90€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: B2W9208
  • Hmotnosť: 0.40kg
  • SKU: B2W9208
Produkt videlo: 874