Menu
Váš košík

Weider Alpha Genic 60 kps

Weider Alpha Genic 60 kps
Weider Alpha Genic 60 kps
Weider Alpha Genic 60 kps
-10 %
Weider Alpha Genic 60 kps
Weider Alpha Genic 60 kps
Weider Alpha Genic 60 kps
Weider Alpha Genic 60 kps
WEIDER ALPHA GENIC 60 kapsúl, pre podporu vitality a výkonu mužov

Hlavné výhody produktu:

 - enoSTIM™ patentovaná forma prírodného extraktu z hroznových jadierok a hrozna
 - enXtra™ s galangovými koreňmi
 - CocoaNOl™ s vysokou koncentráciou epikatechínu a polyfenolov
 - AstraGin® z koreňov kozince blanitéhoa korene ženšenu pravého
 - extrakt z granátového jablka
 - zinok, meď, selén

Info o výrobku: enoSTIM™ je patentovaná forma prírodného extraktu z hroznových semien a vínnej révy. Zloženie enoSTIM zahŕňa štandardizovaný extrakt z hroznových semien obsahujúci bioaktívne látky, ako sú oligomerické proanthokyanidíny (OPC) a polyfenoly, ktoré majú pozitívny vplyv na krvný obeh a ochranu proti oxidatívnemu stresu. Táto forma tiež obsahuje extrakt z vínnej révy, ktorý má podporovať kardiovaskulárne zdravie a podporovať produkciu oxidu dusnatého pre lepší cievny prietok. Tieto zložky enoSTIM sú kombinované do patentovanej formy, ktorá má za cieľ poskytnúť maximálny účinok na podporu celkového zdravia a prospešný vplyv na kardiovaskulárny systém.

Patentovaná forma enXtra™ z Alpinia Galanga. Koreň galangy je považovaný za prírodný stimulant na podporu energie a výkonnosti. EnXtra je výsledkom špecifickej technológie a spracovania, ktorá umožňuje maximalizovať účinnosť a bioaktivitu tohto extraktu. Obsahuje kofeín, extrakt z guarany, ginseng, ženšenu, maci, vitamín C, vitamín B6 a vitamín B12, ktoré spoločne pôsobia pre podporu energie, výkonnosti a vitality.

Zmes CocoaNOl™ poskytuje vysokú koncentráciu epikatechínu a polyfenolov, ktoré sú známe svojimi prospešnými účinkami na zdravie. CocoaNOl™ je extrahovaný bez použitia rozpúšťadiel a je zároveň organický a košer. Táto unikátna zmes z kakaového extraktu ponúka prírodnú cestu na posilnenie imunity a podporu zdravého kardiovaskulárneho systému.

Extrakt z granátového jablka je prírodná látka získavaná z plodov granátového jablka. Granátové jablko je bohatým zdrojom polyfenolov, vitamínov a minerálov, čo z neho robí prírodný zdroj na podporu zdravia. Extrakt z granátového jablka obsahuje vysoké koncentrácie antioxidantov, ktoré pomáhajú ochraňovať bunky pred škodlivými účinkami voľných radikálov a podporujú zdravie srdca a ciev.

AstraGin® je inovatívna a patentovaná synergistická zmes získaná z rastlinných extraktov Astragalus Membranaceus (extrakt z koreňa kozinca blanitého) a Panax notoginseng (extrakt z koreňa ženšenu nepravého). Táto jedinečná ingrediencia sa stala populárnou medzi športovcami, nadšencami do fitness a výživy vďaka jej potenciálnym výhodám na zlepšenie vstrebávania dôležitých živín v tele. AstraGin® funguje tak, že zvyšuje expresiu a aktivitu transportných proteínov, ktoré sú zodpovedné za vstrebávanie a využitie živín zo stravy. To zahŕňa aminokyseliny, vitamíny, minerály a ďalšie dôležité látky. Týmto spôsobom AstraGin® zlepšuje absorpciu a využitie živín, čo vedie k zvýšenému výkonu, regenerácii a efektivite. Výhody AstraGinu® nekončia iba so vstrebávaním živín. Táto látka má tiež schopnosť podporovať zdravú črevnú mikroflóru. Zaisťuje rovnováhu a zlepšuje funkciu črevného traktu, čo prispieva k lepšiemu tráveniu a imunitnému systému. S jeho pomocou sa telo lepšie vyrovnáva s rôznymi stresormi a záťažami, ktoré môžu negatívne ovplyvňovať celkovú pohodu.

Nutričné informáciev 1 dávke (2 kapsule)
enoSTIM™300 mg
v tom polyfenoly270 mg
enXtra™300 mg
v tom glykosidy100 mg
CocoaNOl™200 mg
v tom kakaoflavanoly40 mg
extrakt z granátového jablka200 mg
v tom polyfenoly100 mg
AstraGin®25 mg
kyselina pantotenová6 mg (100%*)
zinok10 mg (100%*)
meď1 mg (100%*)
selén55 µg (100%*)

*percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca



ALPHA GENIC: doplnok stravy. Prehĺtacie kapsule s obsahom rastlinných extraktov, kyseliny pantotenovej a minerálov. Doplnok neposkytuje vyváženú a rôznorodú stravu, ktorá je nevyhnutná pre správne fungovanie organizmu.

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsuly zapiť dostatočným množstvom vody. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Bez porady s lekárom nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby trpiace alergiou na niektorú zložku prípravku. Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom, suchom a tmavom mieste, mimo dosahu detí.

Zloženie výrobku: mix rastlinných extraktov1 (matolina (obsahuje siričitany), šupky jabĺk,piestiky šafranu siateho (Crocus sativus)), extrakt z galgánu väčšieho (Alpinia galanga)2, obal kapsule: hydroxypropylmetylcelulóza (E464); extrakt z kakaa3, extrakt z granátového jablka, mix rastlinných extraktov4 (koreň ženšenu nepravého (Panax notoginseng), koreň kozinca blanitého (Astragalus membranaceus)), citran zinočnatý, protispekavé látky: horečnaté soli mastných kyselín (E4; kyselina pantoténová, glukonát meďnatý, selenometionín.

Výživové zloženie/nutričné informácie: 2 kapsule: enoSTIM™ 1: 300 mg, v tom polyfenoly: 270 mg; enXtra™ 2: 300 mg, v tom glykozidy: 100 mg; CocoaNOl™ 3: 200 mg, v tom kakaoflavanoly: 40 mg, extrakt z granátového jablka: 200 mg, v tom polyfenoly: 100 mg; AstraGin®: 25 mg, kyselina pantotenová: 6 mg (100% DDD), zinok: 10 mg (100% DDD), meď: 1 mg (100% DDD), selén: 55 µg (100% DDD). DDD = %NRV (percentuálne vyjadrenie dennej referenčnej hodnoty príjmu pre dospelého jedinca).

Balenie: 60 kapsúl, 30 porcií, 40 g.

Výrobca/producent: Weider Nutrition S.L., C/Electrónica 39, 28923 Alcorcón-Madrid (Espaňa). Vyrobené v: E.U.Minimálna trvanlivosť do a číslo šarže: vizobal. Dovoz/predaj: FIT TY s.r.o., Klincová 325/7 821 08 Bratislava

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
27,90€
31,00€
Bez DPH: 23,25€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 1013507012
  • Hmotnosť: 0.40kg
  • SKU: 1013507012
  • EAN: 4044782318096
Produkt videlo: 345