Menu
Váš košík

BODY ATTACK Ashwagandha 120 tbl

BODY ATTACK Ashwagandha  120 tbl
BODY ATTACK Ashwagandha 120 tbl
BODY ATTACK Ashwagandha  120 tbl (obsah balenia vystačí na 60 dní)
Dokonalá superpotravina pre váš najlepší výkon má názov: ASHWAGANDHA od BODY ATTACK. Dlho ste sa pýtali a my sme vás počuli! Odteraz dostanete vysokú dávku, vegánsku ASHWAGANDHU so 600 mg značkovej suroviny KSM 66 na dennú porciu! Ajurvédska medicína sa už dlho spolieha na indický ženšen pre jeho schopnosť znižovať biologický stres. Na budovanie svalov potrebujete optimálnu regeneráciu a to dosiahnete s extra horčíkom, zinkom a vitamínom B6, ktoré sú obsiahnuté v každej vašej kapsule ASHWAGANDHA!

Pre koho je ASHWAGANDHA vhodná?

Ľudia, ktorí neprijímajú dostatok mikroživín
Športovci, ktorí chcú normalizovať hladinu testosterónu v krvi***
Športovci, ktorí chcú umožniť zvýšený rast svalov prostredníctvom optimalizovaných metabolických procesov**

ASHWAGANDHA – SUPERPOTRAVA SUPERLATÍVOV
Ashwagandha, tiež známa ako spiace bobule alebo indický ženšen. ASHWAGANDHE sa vždy pripisovalo mnoho pozitívnych vlastností. Hovorí sa, že má osobitný vplyv na vnímanie stresu a má účinok navodzujúci spánok. Názov „Schlafbeere“ hovorí za všetko! Ako aktívny človek pravdepodobne viete, aký kľúčový je dobrý nočný spánok pre budovanie svalov a celkový výkon. Aby sme vám uľahčili vaše ciele v oblasti budovania svalov, vyvinuli sme pre vás naše tablety ASHWAGANDHA! Teraz vám prezradíme, aké výhody na vás čakajú!

Silné telo, uvoľnená myseľ! Ak chcete efektívne budovať svaly, je tu jedna vec, ktorú určite nepotrebujete = stres. Každodenný život a jeho výzvy môžu spôsobiť stres, ktorý sa odráža na vašom výkone. Nebojte sa, máme optimálne riešenie pre vaše najlepšie budovanie svalov = tablety ASHWAGANDHA od BODY ATTACK. S dennou porciou účinných kapsúl získate silných 600 mg ASHWAGANDHY. Tablety sú 100% vegánske a hodia sa do každej diéty.

Pre váš výkon sme zostavili skutočný hviezdny tím zabijakov stresu! Okrem prémiovej Ashwagandha KSM-66 získate aj zinok, horčík a vitamín B6! Tri mikroživiny, ktoré majú množstvo pozitívnych účinkov na vaše metabolické procesy**!

Zbohom oxidačnému stresu! Zlá výživa a hektický každodenný život môžu zabezpečiť, že sa v tele tvorí oxidačný stres. čo to vlastne je? Táto forma stresu je riziková, preto, že sa deje na bunkovej úrovni, akonáhle je v tele prítomný veľký počet voľných radikálov. Ak je vo vašom tele príliš veľa týchto voľných radikálov, môže to brániť vašej regenerácii a tým aj budovaniu svalov! Aby sme podporili vaše budovanie svalov a vyhlásili vojnu stresu, vložili sme do vašich tabliet cenné bonusové aktívne zložky*!

Účinná látka KSM-66! ASHWAGANDHA vo vašich tabletách pozostáva 100% zo značkovej suroviny KSM-66! Prášok sa vyrába šetrným procesom, čo znamená, že sa nestrácajú žiadne cenné účinné látky. Kvalita - Made in Germany, Made by BODY ATACK.


* Zinok pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom
**Zinok prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín
***Zinok prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi

Odporúčané dávkovanie:
 Užívajte 2 kapsule počas dňa s dostatočným množstvom tekutín (300 ml), najlepšie s jedlom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Zloženie:
 Extrakt Ashwagandha, Trimagnesium dicitrate, Obal (Hydroxypropylmetylcelulóza), bisglycinát zinočnatý, vitamín B6. 1 KSM 66®

Výživový doplnok vo forme kapsúl so sekundárnymi fytochemikáliami, minerálmi a vitamínom B6. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženú stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Uchovávajte neotvorené na chladnom a suchom mieste. Chráňte pred priamym teplom a svetlom.

Nutričné hodnoty:
Denná dávka (2 kapsule)

Extrakt Ashwagandha 600 mg - z toho withanolidy 30 mg
Horčík 65 mg
Zinok 2 mg
Vitamín B6 0,22 mg

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
14,95€
Bez DPH: 12,46€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: BODY ATTACK
  • Model: 01198212
  • Hmotnosť: 0.70kg
  • SKU: 01198212
  • EAN: 4250350547809
Produkt videlo: 635