Menu
Váš košík

MySupps CREATIN MONOHYDRAT

MySupps CREATIN MONOHYDRAT
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
-31 %
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
MySupps CREATIN MONOHYDRAT
CREATIN MONOHYDRAT Made in Germany

- Ultra jemný kreatín monohydrát (100% čistota)
- Bez živočíšnych produktov - laktózy - farbív a konzervačných látok - cukru a iných prísad
- Uzatvárateľný obal z papiera šetrného k životnému prostrediu
- NOVINKA na trhu od Nemeckej firmy BODY ATTACK

2 varianty (500g a 1000g)

Informácie o produkte:

PLNÁ PODPORA:
MySupps Creatine Monohydrate Powder vám pomôže dosiahnuť maximálny nárast sily a optimálneho objemu svalov. Najmä ak ste silový športovec, náš produkt je pre vás ideálnym partnerom, pokiaľ ide o podporu a optimalizáciu vášho športového výkonu.

TOP PRODUKT:
Náš produkt má vysokú biologickú dostupnosť, čo znamená, že kreatín monohydrát sa vo vašom tele rýchlo vstrebáva a svoj účinok dokáže rozvinúť vo veľmi krátkom čase. Náš kreatín navyše žiari obzvlášť vysokou čistotou a preto je veľmi dobre vstrebateľný.

PERFEKTNÉ PRE KAŽDÉHO:
MySupps Creatine Monohydrate Powder je úplne bez živočíšnych produktov, laktózy, farbív, konzervačných látok, cukru, sladidiel a iných prísad. Náš produkt je teda vhodný na to, aby ho bez obáv konzumoval úplne každý.

ŠPIČKOVÝ POMER CENY A VÝKONU:
Jednu porciu prášku tvoria 4 g 100% čistého kreatínu. 500 g balenie vystačí na 125 porcií a poskytne vám 125 intenzívnych tréningov.

TOP KVALITA:
MySupps Creatine Monohydrate Powder bol vyvinutý a vyrobený odborníkmi v Nemecku podľa najvyšších požiadaviek na kvalitu. Z lásky k zákazníkovi používame len tie najkvalitnejšie suroviny, pretože Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.

Zloženie:
100% kreatín monohydrát v prášku.

Dávkovanie:
4 g kreatínového prášku (1 zarovnaná čajová lyžička) rozmiešajte v 200 ml tekutiny (napr. voda, čaj) a vypite najlepšie pred alebo po cvičení. V netréningové dni 4 g kreatínového prášku užite ráno po zobudení alebo pred spaním.
Odporúčaná denná dávka sa nemá prekročiť.

Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
14,40€
20,90€
Bez DPH: 12,00€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: BODY ATTACK
  • Model: MS-MSTR
  • Hmotnosť: 1.00
  • SKU: MS-MSTR
Produkt videlo: 525