Menu
Váš košík

Weider Gourmet Oat Flour, 1900 g

Weider Gourmet Oat Flour, 1900 g
Weider Gourmet Oat Flour, 1900 g
Weider Gourmet Oat Flour, 1900 g

Weider Gourmet Oat Flour sú ovsené vločky, ktoré poskytujú energiu, bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Gourmet ovsená múka sú instantné ovsené vločky špičkovej kvality. Celé zrná získané z non-GMO ovsa a bez pridaného cukru.

Hmotnosť1.9 Kg
Počet dávok63
Príchuť - variantynatural, galleta maría (sušienka), strawberry, white chocolate, brownie, cookie dough, milk rice
Obsah bielkovín13 %
BezlaktózovýÁno
BezlepkovýNie
DávkovanieZmiešajte 30 g produktu s mliekom alebo vodou a zamiešajte. Ak chcete pripraviť hustejšiu zmes vložte mysku s masou do mikrovlnnej rúry na 30 sekúnd až 1 minútu. Získate tak tuhé cesto, z ktorého vznikne originálny dezert
Forma produktuPrášok

Weider Gourmet Oat Flour, 1900 g 

Ideálna múka pre prípravu palaciniek alebo kaše bohatých na prirodzené živiny.

Ovos obsahuje veľký podiel vlákniny, omega kyselín, zdravých sacharidov a proteínov.

Múka zo 100% ovsených vločiek, ktoré poskytujú energiu, bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Gourmet ovsená múka sú instantné ovsené vločky špičkovej kvality. Celé zrná získané z non-GMO ovsa a bez pridaného cukru. Gourmet ovsená múka môže byť použitá na prípravu sacharidových koktailov kedykoľvek počas dňa, kedy budeš potrebovať extra energiu.

Weider Gourmet Oat Flour poskytuje komplexné sacharidy a nízky obsah cukru. Vysoký obsahah vlákniny spomaľuje trávenie škrobu a vstrebávanie glukózy v krvi. Táto vlastnosť je jedným z najzdravších dôvodov, prečo konzumovať sacharidy v strave.

Weider Gourmet ovsená múka je tiež zdrojom rastlinných bielkovín a 100 gramov výrobku poskytuje iba 7,1 g tuku spolu s nízkym obsahom nasýtených tukov; pretože tuk je väčšinou z mono a polynenasýtených mastných kyselín.

DÁVKOVANIE
Zmiešajte 30 g produktu s mliekom alebo vodou a zamiešajte. Ak chcete pripraviť hustejšiu zmes vložte mysku s masou  do mikrovlnnej rúry na 30 sekúnd až 1 minútu. Získate tak tuhé cesto, z ktorého vznikne originálny dezert.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
od 15,90€
Bez DPH: 13,25€
  • Dostupnosť: Skladom (aj na predajni v Trnave)
  • Stav: NOVÉ
  • Výrobca: Weider
  • Model: 1019104-MSTR
  • Hmotnosť: 1.90kg
  • SKU: 1019104-MSTR
Produkt videlo: 697